menu

Horeca mijn lust en mijn leven

 

De drijvende kracht achter het succesvolle HF&M is Geertjan Bossinga.

Wie is Geertjan Bossinga?

Horeca is altijd al mijn lust en mijn leven geweest: praktisch werken, veel contact met gasten, organiseren van partijen waarbij altijd het doel is gasten een fijne beleving te bezorgen. Als kind van 5 jaar stond ik altijd al bij m’n moeder in de keuken om haar te helpen bij het eten koken. En in de zomer, als het mooi weer was, bouwde ik in de voortuin een terrasje met een kraampje en dan ‘verkocht’ ik kopjes thee en koffie met zelfgemaakte gebakjes en koekjes. Ik ben een man met een brede belangstelling, waarbij de horeca als een rode draad door mijn loopbaan loopt. 

Reeds in mijn middelbare schoolperiode werkte ik als weekendhulp in diverse horecabedrijven en in het plaatselijke theater. Na de middelbare school en een koksopleiding deed ik de Hogere Hotelschool gevolgd door managementfuncties in diverse hotels, restaurants, en als hoofd voedingsdienst van een zorginstelling. Daar bleek mij bijvoorbeeld al hoe belangrijk goede voeding voor patiënten is en hoeveel ‘winst’ hier nog te halen valt. Na deze boeiende periode besloot ik in 1993 om mijn eigen bedrijf HF&M op te richten.

Ik coach horecaondernemers die verder willen met hun loopbaan en verder willen met hun bedrijf. Dat kan een vakantiepark zijn dat zijn horecaformule wil updaten maar ook een café-restaurant dat het maar niet wil lukken om winstgevend te worden. Mijn adagium is: ‘als de gast en afgeleid daarvan de ondernemer er beter van worden is mijn doel bereikt’. Vragen als: hoe moet de bedrijfsvoering zo geoptimaliseerd worden dat de gast toegevoegde waarde ervaart en de organisatie winstgevend wordt, zijn bij ons in goede handen. Met een brede ervaring met allerhande vragen op het gebied van horeca en loopbaanontwikkeling en kan ik vanuit mijn eigen 25-jarige leidinggevende ervaring echt iets toevoegen. De ambitie is altijd om u als ondernemer te laten groeien in uw rol en u te helpen uw handelsrepertoire te vergroten.

Welkom bij HF&M,

Wilt u vrijblijvend ontdekken waarin u kunt groeien? "Bel (of mail) mij voor een afspraak"